Boka föreställning

Repertoar 
Vara Vänner (från 7 år)

Att ha en riktigt bra vän är bland det finaste som finns. Vänskap kan vara enkelt, men den kan även få utstå prövningar. Eli och Alex träffas för första gången ute i lekparken. De hittar varandra direkt. De tävlar, leker och fantiserar tillsammans. Deras vänskap verkar orubblig. Ända tills Alex vill att Eli ska följa med till badstranden. Eli bär på en hemlighet som gör det omöjligt att följa med. En hemlighet som för Eli är svår att berätta. Det är lättare att ljuga sig ur situationen.

Och inte blir det bättre när Alex fått en ny kompis på stranden.
Osäkerheten smyger sig in hos både Eli och Alex...


Djävulens Tre Guldhår (6-12år)

Pojken kom till världen med segerhuva och man spådde att han skulle gifta sig med kungens dotter och bli kung. Kungen i landet hade dock ett elakt hjärta och ville förhindra detta till varje pris och lade lyckobarnet i en låda och kastade honom i utför ett stup, men lådan landade i floden och guppade iväg i den brusande forsen som ett ståtligt skepp.


Det Magiska Tåget! (3-6år)

Det finns ett magiskt tåg som åker runt i hela världen. Kom följ med på färden. Ibland stannar den till och plockar upp olika djur på perrongen. Resan blir till värsta sången.

Ett musikberättarprogram av och med skådespelaren och musikern Joel Berg. En interaktiv föreställning där barnen är med. Tillsammans med Joel och hans gitarr blir det en medryckande berättelse.


Leklådan (3-6år)

Lillasyster vill inget hellre än att få leka med sin storebror. I hennes värld kan allting hända, där är ingenting omöjligt. Men storebror vill inte leka med sin syster, han tycker hon är för liten och vet ju inte hur man leker. Plötsligt råkar lillasyster hitta storebrors hemliga låda som han fått av farfar. Det är bara dom som har fantasi som får öppna lådan. Om man tänker på någonting riktigt intensivt och sedan öppnar lådan, så finns det där. Lillasyster säger att hon minsann har fantasi och därför måste få öppna den. Har du fantasi?

Den tappre lille Skräddaren (6-12år)

En sommarmorgon sitter en liten skräddare på sitt bord vid fönstret. Han är på gott humör och syr av alla krafter. Då kommer det en bondgumma gatan fram och ropar: - God sylt till salu! God sylt till salu! Skräddaren köper ett halvt hekto av sylten som han brer på en smörgås. Smörgåsen drar till sig mängder av flugor som irriterar skräddaren till vansinne.

Mästerkatten i stövlar (5-12år)

Den här historien handlar om hur en simpel mjölnarson lyckas bli kung. Mjölnarsonen får ärva en katt av sin pappa, men han blir inte alls glad för katten utan tycker att hans bröder har fått mycket bättre saker. Mjölnarsonen bestämmer sig för att göra skinnhandskar av katten. Men då börjar katten att tala. Det som från början såg ut som en nitlott visar sig var högsta vinsten. Mjölnarsonen skonar katten liv och som tack använder katten sin list för att göra mjölnarsonen rik & berömd.